MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

TRANSFERTIP! ‘Ajax of Feyenoord moet hem een vijfjarig contract geven’

Excelsior wist gisteren met 2-1 te winnen van stadsgenoot Feyenoord. Analist Rafael van der Vaart had genoten van één speler van de Kralingers. Namelijk Jerdy Schouten.

De analyticus zegt bij Studio Voetbal: “Een heerlijke speler. Hij weet altijd wat er gebeurt, zit overal tussen, zoekt altijd de voetballende oplossing, heeft een goede bouw, loopt rechtop. Als ik Ajax of Feyenoord was zou ik hem een vijfjarig contract geven en dan nog een jaar uitlenen aan Excelsior.”

Ook tafelgast Kees Jansma is onder de indruk: “Die kan zeker hogerop. Naar AZ of zo. Qua voetbal is hij echt heel erg goed.” De Volkskrant-journalist Willem Vissers deelt een pluim uit aan Mounir El Hamdaoui: “Alleen al die pass op de winnende goal en daarvoor die steekpass op Mikael Anderson.” Hij vindt het wel zorgwekkend dat een oudje als de Marokkaan zo opvalt in de Nederlandse competitie. “Daar moeten andere spelers in de Eredivisie zichzelf weleens vragen over stellen.” Van der Vaart is het hiermee eens. “Van Persie is gewoon zichzelf en is meteen veruit de beste van Feyenoord. Dat zegt genoeg.”

 

The post TRANSFERTIP! ‘Ajax of Feyenoord moet hem een vijfjarig contract geven’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *