MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

Sergio Ramos dik in de problemen na Ajax-Real Madrid

Het ziet ernaar uit dat Sergio Ramos in de problemen is geraakt na het behalen van een bewuste gele kaart tegen Ajax gisteren. Zodoende mist hij de return en kan hij in de volgende ronde weer met een schone lei verder.

In de catacomben liet hij daar vervolgens over weten aan de media El Chiringuito TV en El Partidazo de COPE: “Of het bewust was? Als ik nu nee zeg, dan lieg ik. Het was de 88e minuut en ik dacht: de return kan ik wel missen. Ik zal mijn team aanmoedigen vanaf de tribune.”

Ergens is dit natuurlijk een gebrek aan respect voor Ajax, omdat Ramos er klaarblijkelijk van uitgaat dat de kwartfinales toch wel bereikt worden. Het lijkt er echter ook op dat hij de UEFA nu achter zich aan heeft zitten. Jesús Corona (FC Porto) pakte moedwillig een gele kaart in zijn een-na-laatste Champions League-groepswedstrijd tegen Schalke 04 en kreeg vervolgens een extra duel schorsing van de voetbalbond.

Op Twitter is de stopper al een beetje terug aan het krabbelen. Hij zegt opeens: “Ik heb die gele kaart niet moedwillig gepakt, het gebeurde per ongeluk.”

 

The post Sergio Ramos dik in de problemen na Ajax-Real Madrid appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *