MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

OPVALLEND: ‘Ajax weet al wie de opvolger van Erik ten Hag moet worden’

Erik ten Hag gaat door een zware periode bij Ajax. Daarom wordt er nu al gefilosofeerd over zijn mogelijke opvolger in de Johan Cruijff ArenA.

Volgens de Telegraaf gaat het namelijk om niemand minder dan Alfred Schreuder, nu nog assistent-trainer onder Ten Hag. “Is Schreuder de beoogde opvolger van Erik ten Hag als de tukker dit seizoen geen prijs wint? Iedere club die ’nee’ zegt tegen een afkoopsom van een miljoen euro van RB Leipzig voor een assistent-trainer, denkt dat zo iemand meer kan dan tweede viool spelen”, schrijft Valentijn Driessen.

De journalist heeft het gevoel dat de spelersgroep meer geloof heeft in Schreuder dan in Ten Hag. “Schreuder staat er in alle geledingen op De Toekomst bijzonder goed op. Hij omarmt de voetbalvisie van Ajax, staat open voor doorstroming van eigen jeugd en kan goed met jeugdspelers overweg zoals het grote talent Gravenberch. Bovendien raakt hij de juiste snaar bij de spelersgroep in het algemeen en de ervaren Tadic en moeilijke Ziyech in het bijzonder.”

The post OPVALLEND: ‘Ajax weet al wie de opvolger van Erik ten Hag moet worden’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *