MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

Ajax geloofd haar oren niet na protest van PSV

De compteitiewedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle is verplaatst van 2 maart naar 13 maart. Dit zodat de Amsterdammers zich beter kunnen voorbereiden op het CL-duel met Real Madrid. De Eindhovenaren zijn hier niet blij mee en hebben een protest ingediend bij de KNVB.

De Telegraaf schrijft: “Het protest van PSV tegen en de kritiek op het verplaatsen van Ajax-PEC Zwolle, is bij Ajax met verbazing aangehoord. De Eindhovense clubleiding zat drie weken geleden namelijk samen met de directie van Ajax, Feyenoord, de KNVB, de ECV en afgevaardigden van FOX Sports. Tijdens dat overleg waren alle betrokkenen het er over eens dat het Nederlandse clubvoetbal Europees in zwaar weer verkeert en dat Nederland dringend punten nodig heeft op de UEFA-ranglijst. In de ogen van Ajax ging de bijeenkomst niet over de twee concurrenten in de huidige titelrace, maar puur over het belang van het Nederlandse voetbal en hoe de Nederlandse vertegenwoordigers zich goed kunnen voorbereiden op Europese duels.”

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

De krant gaat verder: “Op de Europese ranglijst neemt Nederland op dit moment de elfde plaats in en Oostenrijk is de nummer twaalf. Dat land heeft met Red Bull Salzburg en Rapid Wien nog twee clubs in de Europa League. Als een van die clubs succesvol is in deze ronde, kan Oostenrijk Nederland passeren op de ranglijst. Boekt Ajax tijdens de return in Madrid een succesje, dan levert dat Nederland cruciale punten op. Verliest Nederland de elfde plek op de ranglijst, dan is de kampioen van de Eredivisie in het seizoen 2020-2021 nog steeds niet automatisch geplaatst voor de Champions League en moet de Nederlands kampioen wéér voorronden afwerken. Dat zou dus ook PSV kunnen zijn op dat moment.”

The post Ajax geloofd haar oren niet na protest van PSV appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *