MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

‘Van Bronckhorst neemt harde beslissing en zet uitblinker op de bank tegen Ajax’

Afgelopen zondag was hij nog één van de beste spelers op het veld maar aanstaande woensdag tegen Ajax lijkt hij weer genoegen te moeten nemen met een plek op de reservebank. We hebben het over de Deense spits Nicolai Jorgensen.

Het AD meldt: “De gedachte bij de opstelling tegen PSV? Robin van Persie fris houden voor de kraker tegen Ajax. Maar daar was opeens de krachtexplosie van Nicolai Jörgensen. Ongrijpbaar voor zijn cipiers Nick Viergever en Daniel Schwaab. De maker van de zeer fraaie 0-1, ook nog eens op het moment dat Feyenoord nog maar tien spelers op het veld had staan. Maar vooral: ijzersterk in de persoonlijke duels en altijd aanspeelbaar.”

WOENSDAG FEYENOORD – AJAX!! KRIJG MAAR LIEFST 40KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Morgenavond speelt Feyenoord tegen Ajax in de halve finale van de KNVB-beker en zit de Deen vermoedelijk weer op de reservebank. “Kan een speler die zo sterk speelde drie dagen later op de bank worden geposteerd? Van Bronckhorst passeerde ooit Dirk Kuyt, dus angst om stevige beslissingen te nemen heeft de trainer van Feyenoord niet. En Robin van Persie is natuurlijk niet fris gehouden voor FC Emmen-thuis, komende zondag. Dus lijkt Jörgensen toch echt opnieuw het kind van de rekening. De Deen werd gevraagd of er voor PSV-uit al iets was afgesproken over Ajax-thuis. Nee, zei de spits. Geen sprake van. En hij vertelde dat hij dolgraag de wedstrijd van het jaar zou spelen, de derde Klassieker van dit seizoen.”

The post ‘Van Bronckhorst neemt harde beslissing en zet uitblinker op de bank tegen Ajax’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *