MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

VIDEO: Samenvatting Feyenoord – Ajax (0-3) KNVB BEKER

Ajax heeft gisteren ten koste van Feyenoord de finale weten te bereiken van de KNVB Beker. In de Kuip werd het 0-3.

De Rotterdammers begonnen goed in eigen huis en Sam Larsson kreeg een hele grote kans op de 1-0 te naken. Hij raakte de paal. Niet veel later was het Robin van Persie die ook een goede mogelijkheid kreeg maar het zijn schot werd geblokt door Matthijs de Ligt.

Net voor de rust van was het weer De Ligt die belangrijk was door de 0-1 binnen te kopen uit een corner. Net nar rust was het Nicolas Tagliafico die de 0-2 binnen schoot en Donny van de Beek rondde nog een mooie aanval af.

The post VIDEO: Samenvatting Feyenoord – Ajax (0-3) KNVB BEKER appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *