MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

‘Feyenoord moet plotseling hopen op winst van Ajax in de Beker’

De bekerfinale dit jaar zal gespeeld worden in de Kuip tussen Willem II en Ajax. “Door deze bekerfinale zijn voor Feyenoord een aantal scenario’s mogelijk om Europees voetbal veilig te stellen”, schrijft RTV Rijnmond. “Als Feyenoord na 34 speelrondes nog altijd op de derde plek staat, is het verzekerd van Europees voetbal.”

 

ZATERDAG BARCA – REAL!! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BARCA WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Daar hangt wel een kanttekening aan vast. “Bij bekerwinst voor Ajax pakt de ploeg van Giovanni van Bronckhorst dan een ticket voor de derde kwalificatieronde van de Europa League. Dit is mits Ajax kampioen of tweede wordt, waar het met de huidige stand wel naar uit ziet. Wint Willem II de beker, stroomt Feyenoord bij een derde plaats door naar de tweede kwalificatieronde van de Europa League.”

Er is echter ook nog de mogelijkheid dat Feyenoord een plek zakt. “Mocht AZ de derde plek nog van Feyenoord afsnoepen, kunnen de Rotterdammers alsnog een direct ticket naar Europees voetbal grijpen. Bij een vierde plek voor Feyenoord en bekerwinst voor Ajax, pakken de Rotterdammers een direct ticket naar de tweede kwalificatieronde van de Europa League. Wint Willem II de beker, moet Feyenoord bij een vierde plaats play-offs voor een Europees ticket gaan spelen.”

The post ‘Feyenoord moet plotseling hopen op winst van Ajax in de Beker’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *