MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

BREAKING: Feyenoord kiest voor deze man als nieuwe trainer!

Jaap Stam zal Giovanni van Bronckhorst opvolgen als trainer van Feyenoord. Dit weet Voetbal International te melden.

Het blad schrijft: “Jaap Stam wordt de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. De coach van PEC Zwolle volgt na dit seizoen Giovanni van Bronckhorst op in De Kuip. Afgelopen maandag werd reeds bekend dat Stam in beeld was in Rotterdam. Feyenoord plukt de 46-jarige trainer weg bij PEC, dat bij zijn debuut met 3-1 van Feyenoord won en pas zes wedstrijden onder de leiding van Stam speelde. Hij tekende als opvolger van John van ‘t Schip een contract tot medio 2020 bij de club die hem na aan het hart ligt.”

VANDAAG VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Men gaat verder: “Na zijn loopbaan als onverwoestbare verdediger bij FC Zwolle, SC Cambuur, Willem II, PSV, Manchester United, Lazio, AC Milan en Ajax deed Stam bij die laatste club en PEC deed ervaring op als hoofdtrainer van de beloftenelftallen. Daarna ging Stam aan de slag als manager van Championship-ploeg Reading, waarmee hij in 2017 bijna naar de Premier League promoveerde. Dat avontuur eindigde in maart 2018.”

The post BREAKING: Feyenoord kiest voor deze man als nieuwe trainer! appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *