MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

Sergio Ramos groot nieuws na veegpartij Ajax

Sergio Ramos zal slecht geslapen hebben vannacht. Hij pakte in de heenwedstrijd met Ajax opzettelijk een gele kaart en nu moet hij daarvoor boeten. De Amsterdammes wisten namelijk met 1-4 te winnen en Real is nu uitgeschakeld. Hij is dan ook groot nieuws in eigen land.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Vrijwel alle kranten wijden wel een stukje tekst aan zijn oliedomme actie in Amsterdam en het feit dat hij nu het deksel op de neus heeft gekregen. Marca weet bijvoorbeeld dat Ramos uitgerekend gisteren gevolgd werd door een cameraploeg van Amazon Prime. De streamingdienst komt ergens in de toekomst met een documentaire over de stopper en daarom werd hij gefilmd terwijl zijn gezicht in zijn skybox in het Bernabéu steeds meer op onweer kwam te staan.

The post Sergio Ramos groot nieuws na veegpartij Ajax appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *