DOE DIT MAAR EENS NA!! Freestyler introduceert geniale truc (VIDEO)

Dit bericht bekijken op Instagram

Created a new akka ✔ _________________________________ My own akka ✔Rate this akka 0/10 _________________________________ Mijn eigen nieuwe akka!!! Beschrijf deze akka van 0/10 _________________________________ Thanks to 📽: @seringendione For the video __________________________________ Leave a comment if you like it ❤👇 _________________________________ Laat weten wat je er van vind ❤👇 _________________________________ Soon more skills @433 @pannaknockoutofficial @pannahouse #akka #akka3000 #rachidsko #433

Een bericht gedeeld door Rachidsko🇲🇦🇸🇷 (@rachidsko) op

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

The post DOE DIT MAAR EENS NA!! Freestyler introduceert geniale truc (VIDEO) appeared first on Voetbalsnafu.nl.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
UR BRAND ON THIS PLACE?

Bezoek de Handleiding HTML