MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

‘Antoine Griezmann naar Barcelona, levert zeven miljoen per jaar in’

Het ziet ernaar uit dat Antoine Griezmann deze zomer dan toch de stap gaat maken. El Mundo Deportivo schrijft namelijk dat de Franse aanvaller van Atlético Madrid spijt heeft dat hij afgelopen zomer het mondelinge akkoord met barcelona heeft geschonden en bijtekende bij Atlético om met Los Colchoneros de Champions League te winnen in het eigen Wanda Metropolitano.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Om het Barcelona makkelijker te maken, wil Griezmann de 23 miljoen netto per jaar die hij bij Atlético verdient, terugbrengen tot 16 miljoen netto voor Barça. En als de deal na 1 juli rondkomt, kost hij geen 200 miljoen, maar 120 miljoen.

The post ‘Antoine Griezmann naar Barcelona, levert zeven miljoen per jaar in’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *