MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

Real Madrid-speler: ‘Ik hoop dat Ajax de Champions League wint’

Ajax schakelde in de achtste finales van de Champions League op een magnifieke manier Real Madrid uit. Dit is de club op een hele hoop goodwill komen te staan in de wereld. Ook Real-doelman Thiabut Courtois is inder de indruk van het team.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

We wisten dat Ajax een goede ploeg had en dat het een lastig duel zou worden, maar het zat ons ook niet mee”, zegt hij bij Onda Cero. “Raphaël Varane raakte bijvoorbeeld de lat. Nee, we waren niet bang voor Ajax. We hebben een ploeg met veel ervaring en prijzen”, aldus Courtois, die de Amsterdammers veel succes wenst. “Ik hoop dat Ajax de Champions League wint.”

The post Real Madrid-speler: ‘Ik hoop dat Ajax de Champions League wint’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *