MVV RSS

Dagelijks al het MVV nieuws voor jou verzameld!

‘Real Madrid trekt half miljard uit voor drie nieuwe spelers’

Zinedine Zidane kan gaan bouwen aan een nieuw Real Madrid. Hij heeft maar liefst een transferbudget van 500 miljoen euro tot zijn beschikking. Hiermee moet ‘De Koninklijke’ weer op haar oude niveau terugkomen.

Hiermee willen ze drie wereldsterren gaan aantrekken. Allereerst moet Eden Hazard de overstap gaan maken. Zijn werkgever Chelsea moet nog wel overtuigd worden, want de Blues mogen in de aankomende twee transferperiodes niet handelen en kunnen dus geen vervanger aantrekken. De Rode Duivel beschikt echter over een contract tot medio 2020 en moet dus haast wel verkocht worden, want anders loopt hij gratis en voor niets de deur uit.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Ook Kylian Mbappé is een belangrijk doelwit en volgens de laatste geruchten is Real bereid om 250 miljoen euro voor hem te betalen, of misschien zelfs meer. Als laatste moet Paul Pogba de selectie van de regerend winnaar van de Champions League versterken. De middenvelder heeft wel oren naar een megadeal en heeft zijn zaakwaarnemer Mino Raiola de opdracht gegeven om de mogelijkheden te bestuderen.

The post ‘Real Madrid trekt half miljard uit voor drie nieuwe spelers’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *